Content Skapande & Grafik

Berätta historian utan att faktiskt berätta den, låter enkelt visst?
Historieberättande med rörelse är hur många personer samtalar, så enkelt som handrörelser när man pratar. Men hur visar du det på rätt sätt för att få önskade resultat? Det, vet vi! Visualisera med ljud, musik, bilder och filmer är något vi tar stolthet med i våra produkter. Desto mer tid vi får att skapa, desto bättre resultat.
Reels/Händelser Inlägg Posters/Flyers Banners/Thumbnails Reklamkampanj Redo Mockups Tryckt Design Nyhetsbrev
KOM IGÅNG
Astronaut Grafik

Allt material producerat sträcker sig från allt inom printat material som menyer, affischer, A3, A6, vepor, banderoller till flyers, banners, händelser/stories, reels, inlägg m.m Här nedanför är ett urval av material som vi har gjorts. Är det något särskilt du önskar att se så tveka inte på att kontakta oss via vårt formulär.


Hur Du Kommer Igång -

Lätt som en Plätt på bara 3 steg.

Så var börjar vi någonstans? Vilken tjänst du än söker så vill vi inte att processen ska kännas som raketforskning.  • Steg 1. Skapa kontakt - Berätta för oss vad du söker

    Var så informativ som möjligt när du skriver till oss om vad du letar efter, vad du vill ha, vilken budget du kanske har, vad syftet är med tjänsten, och så vidare. Ju mer vi vet, desto mer exakt kan vi vara i vårt svar och vår leverans.

  • Steg 2. Få ett Svar - Offert & Proposition

    Ibland är en första kontakt allt som behövs för att vi ska kunna återkomma till dig med våra råd och en plan. Det inkluderar en uppskattad offert för hela processen och tjänsterna. Vi framställer en övergripande plan och en lista på vad exakt som erbjuds till vilket pris. Även hur vi ser att samarbetet bäst fortlöper.

  • Steg 3. Acceptera & Fortsätt - Vi är redo!

    Känns allt glasklart och lovande? Perfekt! Nu är det bara att lämna arbetet till oss och få allt du begärt levererat som på ett silverfat. Vi håller dig alltid uppdaterad på hur processen och arbetet går och vi skickar kontinuerligt ut analyser för dig att ta del av. Det är viktigt för oss att du är medveten om vad vi gör och vilka resultat det ger. Så det är bara att slappna av och njuta!


Känner du dig trygg? Vi är mer än övertygade vi kan få dig att synas korrekt! Skicka oss ett mail eller

ANVÄND KONTAKTFORMULÄR