Social Media Management & Kit

Ibland fungerar det bara inte som man tänkt sig, vi är här för att hjälpa
Sociala medier kan vara svårt. Var ska jag posta? När ska jag posta? Vad ska jag posta? Hur och var kör jag mina kampanjer? Vi har ett kit redo för alla dina behov! Vi erbjuder dig en brandbible för dina sociala medie behov som du kan följa efter hur och när du ska posta vad. Kombinera denna tjänst med vårt content skapande och allt du behöver göra då är kopiera, klistra in och posta. Enkelt va?
Social Media Kit Varumärkesprofil Copywriting Budget Kampanjer
KOM IGÅNG
Instagram och Reels

Hur Du Kommer Igång -

Lätt som en Plätt på bara 3 steg.

Så var börjar vi någonstans? Vilken tjänst du än söker så vill vi inte att processen ska kännas som raketforskning.  • Steg 1. Skapa kontakt - Berätta för oss vad du söker

    Var så informativ som möjligt när du skriver till oss om vad du letar efter, vad du vill ha, vilken budget du kanske har, vad syftet är med tjänsten, och så vidare. Ju mer vi vet, desto mer exakt kan vi vara i vårt svar och vår leverans.

  • Steg 2. Få ett Svar - Offert & Proposition

    Ibland är en första kontakt allt som behövs för att vi ska kunna återkomma till dig med våra råd och en plan. Det inkluderar en uppskattad offert för hela processen och tjänsterna. Vi framställer en övergripande plan och en lista på vad exakt som erbjuds till vilket pris. Även hur vi ser att samarbetet bäst fortlöper.

  • Steg 3. Acceptera & Fortsätt - Vi är redo!

    Känns allt glasklart och lovande? Perfekt! Nu är det bara att lämna arbetet till oss och få allt du begärt levererat som på ett silverfat. Vi håller dig alltid uppdaterad på hur processen och arbetet går och vi skickar kontinuerligt ut analyser för dig att ta del av. Det är viktigt för oss att du är medveten om vad vi gör och vilka resultat det ger. Så det är bara att slappna av och njuta!


Känner du dig trygg? Vi är mer än övertygade vi kan få dig att synas korrekt! Skicka oss ett mail eller

ANVÄND KONTAKTFORMULÄR