Webbsideutveckling & webbsidehantering

Vi vädjar för att du inte ska bränna dina hjärnceller på att göra något du inte förstår
Webbutveckling kan verka läskigt och påminna folk om bilden här. Men känn inte att det är läskigt och var inte rädd!
Vårt team har samlat ihop hela 9 års erfarenhet av webbsidehantering & utveckling, så du är i bra händer! Om du vill ha en helt fullt anpassad webbsida byggd från grunden eller om du så föredrar WordPress, CMS eller vill sätta upp en shop i Shopify, vi hjälper dig!
SEO SEM WordPress Anpassas Kod Skapande Management
KOM IGÅNG
Webbutvecklingskod
 • Fuska.nu Logotyp - Webbsidehantering

  Fuska.nu - Sverige's största community för offline spelfusk!

  När du spelar offlinespel på PS2, PS3, och Xbox 360, communityn och speciellt forumen var av en betydande större del då än idag. 2015, när jag var 15 år gammal, fick jag möjligheten att ta över webbutvecklingen och underhållet av wehhsidan. Jag införde olika funktioner, designade om webbsidan, la till olika teman, och det hela resulterade i att webbsidan fick den högsta trafiken av användare och aktivitet den haft på fyra hela år.

 • Sveriges Cancersjukas Riksförbund - Webbsideutveckling & Webbsidehantering

  Sveriges Cancersjukas Riksförbund

  Året 2020 fick jag möjligheten att jobba tillsammans med Sveriges Cancersjukas Riksförbund för att skapa en ny webbsida till dem för att kunna nå ut till mer människor. Numera kan du hitta hur du gör donationer, om förbundet och direkt komma i kontakt med dem direkt ifrån din dator/mobiltelefon. Projektet hade av största vikt att skapa en tillgänglighet och göra det enkelt att hitta på webbsidan.


Hur Du Kommer Igång -

Lätt som en Plätt på bara 3 steg.

Så var börjar vi någonstans? Vilken tjänst du än söker så vill vi inte att processen ska kännas som raketforskning. • Steg 1. Skapa kontakt - Berätta för oss vad du söker

  Var så informativ som möjligt när du skriver till oss om vad du letar efter, vad du vill ha, vilken budget du kanske har, vad syftet är med tjänsten, och så vidare. Ju mer vi vet, desto mer exakt kan vi vara i vårt svar och vår leverans.

 • Steg 2. Få ett Svar - Offert & Proposition

  Ibland är en första kontakt allt som behövs för att vi ska kunna återkomma till dig med våra råd och en plan. Det inkluderar en uppskattad offert för hela processen och tjänsterna. Vi framställer en övergripande plan och en lista på vad exakt som erbjuds till vilket pris. Även hur vi ser att samarbetet bäst fortlöper.

 • Steg 3. Acceptera & Fortsätt - Vi är redo!

  Känns allt glasklart och lovande? Perfekt! Nu är det bara att lämna arbetet till oss och få allt du begärt levererat som på ett silverfat. Vi håller dig alltid uppdaterad på hur processen och arbetet går och vi skickar kontinuerligt ut analyser för dig att ta del av. Det är viktigt för oss att du är medveten om vad vi gör och vilka resultat det ger. Så det är bara att slappna av och njuta!


Känner du dig trygg? Vi är mer än övertygade vi kan få dig att synas korrekt! Skicka oss ett mail eller

ANVÄND KONTAKTFORMULÄR