Logotyp & Varumärke

Du måste ju börja någonstans, visst?
Den ökända utvecklingen av en logotyp känns alltid enkelt, men sen inser du att det faktiskt inte är det. Det känns aldrig riktigt som en "nu har jag det"-känsla. Då är jag glad att du hittade till oss! Vi ger dig ett fullt kit med logotyp (transparent, färgad, vector-format) likväl som s.k "mockups", varumärke (brandbible) så du kan börja föreställa dig ditt nya företag på riktigt!
Logotyp Vector Mockups Brandbible Varumärkesbyggnad Kit
KOM IGÅNG
Förklaring av Varumärkesbyggad
 • Collage Nightclub Logotyp

  Collage Nightclub

  Collage Nightclub placerad i Sveriges huvudstad, Stockholm behövde en ny logga och varumärkesbyggnad. Vi producerade en helt ny logotyp, nya menyer och ett par affischer och banderoller för deras evenemang. Även en logotyp reveal för att användas i sociala medier.

 • Enigmafestivalen Logotyp

  Enigma Festivalen

  En festival som skulle starta sommaren 2023. Jag anslöt mig till teamet och skapade logotyp, content & en varumärkesprofil för all kommande design.

 • POINT Nightclub Stockholm Logotyp

  POINT Nightclub

  Precis runt hörnet av ökända "svampen", Stureplan i Stockholm. Så skapade jag logotypen, content & varumärkesprofilen för en ny nattklubb som öppnade precis innan Covid-19.

 • Techno Torsday Logotyp (Koncept)

  Techno Thursdays

  Koncept logotyp för "Techno Torsdagar"-evenemang. Skapad med Adobe Illustrator.

 • Astro Nightclub Logotyp (Koncept)

  Astro Nightclub

  En nattklubb i koncept med logotyp, varumärkesprofil & content för att matcha auran av Melin Productions med rymd och astronaut-temat.


Hur Du Kommer Igång -

Lätt som en Plätt på bara 3 steg.

Så var börjar vi någonstans? Vilken tjänst du än söker så vill vi inte att processen ska kännas som raketforskning. • Steg 1. Skapa kontakt - Berätta för oss vad du söker

  Var så informativ som möjligt när du skriver till oss om vad du letar efter, vad du vill ha, vilken budget du kanske har, vad syftet är med tjänsten, och så vidare. Ju mer vi vet, desto mer exakt kan vi vara i vårt svar och vår leverans.

 • Steg 2. Få ett Svar - Offert & Proposition

  Ibland är en första kontakt allt som behövs för att vi ska kunna återkomma till dig med våra råd och en plan. Det inkluderar en uppskattad offert för hela processen och tjänsterna. Vi framställer en övergripande plan och en lista på vad exakt som erbjuds till vilket pris. Även hur vi ser att samarbetet bäst fortlöper.

 • Steg 3. Acceptera & Fortsätt - Vi är redo!

  Känns allt glasklart och lovande? Perfekt! Nu är det bara att lämna arbetet till oss och få allt du begärt levererat som på ett silverfat. Vi håller dig alltid uppdaterad på hur processen och arbetet går och vi skickar kontinuerligt ut analyser för dig att ta del av. Det är viktigt för oss att du är medveten om vad vi gör och vilka resultat det ger. Så det är bara att slappna av och njuta!


Känner du dig trygg? Vi är mer än övertygade vi kan få dig att synas korrekt! Skicka oss ett mail eller

ANVÄND KONTAKTFORMULÄR